Ingrediente:

  • 800 grame carne de vită fragedă (muşchi, antricot);
  • 2 cepe mari;
  • 100 ml sirop de rodii;
  • 3 linguri ulei de măsline;
  • 1 cană supă de vită;
  • zeamă de lămâie (dacă e cazul);
  • 2 linguri pătrunjel verde tocat;
  • Sare, piper.

Ceapa se curata si se taie in bucati mai maricele. Carnea se taie in cuburi destul de mici. Intr-o tigaie se incinge putin ulei, se pune carnea si se lasa 5 minute la foc iute. Cand carnea incepe sa isi schimbe culoarea se adauga si ceapa si se rumeneste bine. Se adauga supa de vita si siropul de rodii si se lasa pe foc iute pana cand sosul se ingroase. Tot acum se adauga si zeama de lamaie, daca se doreste ca sosul sa fie mai acrisor. Se adauga sare si piper. Se serveste alaturi de orez cu migdale si stafide, iar pe deasupra se pune patrunjelul tocat marunt. Pofta buna!

Articolul precedentZodiile si tulburarile de comportament!
Articolul următorCreative Fest in Parcul Tineretului!