Ingrediente:

  • 400ml lapte;
  • 400g faina;
  • 300g zahar;
  • 4 oua;
  • 150g unt;
  • 2 linguri de smantana;
  • 1 plic praf de copt;
  • Un varf de cutit de sare;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 20g afine;
  • 100g struguri;
  • 100g visine;
  • 100g merisoare;
  • 100g catina;
  • Frisca pentru ornat daca doriti.

Se pun oualele intr-un vas, se bat bine si sa adauga untul topit, se presara faina si praful de copt si la sfarsit zaharul. se adauga treptat laptele si smantana amestecand continuu pana cand se obtine un aluat mai gros decat cel de placinte. Aluatul se freaca pana devine spumos. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune aluatul si se aseaza fructele. Se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu timp de 25 de minute. Se scoate din forma abia dupa ce s-a racit. Se serveste rece cu frisca, dupa preferinte. Pofta buna!

Articolul precedentCe creme de ochi folosim in functie de tipul tenului!
Articolul următorReguli nescrise despre machiaj!